Aκολουθήστε μας

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: «Στη  τελική ευθεία για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού με νέα πρόσωπα στην ΠΡΑΞΗ»

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών και αέρα νίκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ Φαίνης Χατζηαθανασιάδου, στο Ψυχικό.
Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, πλαισιωμένη από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της, για ακόμη μια φορά απέδειξε στο βήμα και στην ΠΡΑΞΗ πως έχει όραμα, σχέδιο και στρατηγική και πως ξέρει να συνθέτει δυνάμεις. Στην ομιλία της η υποψήφια Δήμαρχος έκανε στοχευμένες αναφορές στα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους πολίτες, που παρευρέθηκαν από όλες τις περιοχές του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης και του Ψυχικού, να δείξουν στην πράξη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ότι επιδιώκουν την αλλαγή στην ηγεσία της δημοτικής Αρχής. Ότι θέλουν να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί και κρατά το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού πολύ μακριά από εκεί που πραγματικά μπορεί να φτάσει.
Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου παρουσίασε στους πολίτες τη φιλοσοφία της δημοτικής διοίκησης που θέλει να εφαρμόσει και αποτύπωσε το όραμά της για τον Δήμο επαναλαμβάνοντας τις βασικές πτυχές του προγράμματος της παράταξης. Περιέγραψε συνοπτικά, για κάθε τομέα, τα έργα και τις προτεραιότητες της παράταξής της, με τα οποία ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού θα βγει από το τέλμα της δημαρχίας Γαλάνη και θα θέσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Έδωσε έμφαση στη στόχευση της παράταξης ΠΡΑΞΗ αναφορικά με την καθαριότητα, την ασφάλεια και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα αλλάξουν το Δήμο σε βάθος πενταετίας.
Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα επέμεινε στην αξία της συμμετοχής στις εκλογές, αλλά και σε μια ελπιδοφόρα επανεκκίνηση στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που οι ηλεκτρολογικές υποδομές του Δήμου έπαψαν να λειτουργούν για λίγο, αποδεικνύοντας στην πράξη τις αδυναμίες της δημοτικής Αρχής να συντηρεί τον απαραίτητο εξοπλισμό προς όφελος των πολιτών.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της ΠΡΑΞΗ:
«Στις 8 Οκτωβρίου θα βρεθούμε στην κάλπη και είναι απαραίτητο μέχρι την ώρα εκείνη να σκεφτούμε σοβαρά, πριν ψηφίσουμε. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται! Επιλέξτε ανθρώπους που έχουν διάθεση να εργαστούν και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, αλλά και να είναι δίπλα στους πολίτες σε ενδεχόμενες έκτακτες καταστάσεις και γεγονότα. Ας είναι τα κριτήρια επιλογής η ικανότητα, η ηθική, η εγνωσμένη αξία, η διάθεση για προσφορά και το έργο. Μετρήστε σοβαρά ποιες και ποιοι αξίζουν να εκλεγούν όχι πόσες φορές έχουν εκλεγεί. Γιατί μετά απο αυτή την παραδοχή, πάμε πιο κάτω στο «για ποια έργα που δεν έγιναν είναι υπεύθυνοι».
Η ΠΡΑΞΗ με νέα πρόσωπα, ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο ενεργών πολιτών και καταξιωμένων στο χώρο τους επαγγελματιών, αποτελεί μια άφθαρτη και καθαρή επιλογή, μια παράταξη που μπορεί να δημιουργήσει το Δήμο που αξίζει σε όλες και όλους του δημότες του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης και του Ψυχικού.