Aκολουθήστε μας

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε το Ψυχικό με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία, η Κοινότητα Ψυχικού υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση αυτό θα γίνει με την εκπόνηση δράσεων όπου θα εμπλέκονται τα σχολεία και λοιποί οργανισμοί της περιοχής.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης καλωσορίζοντας τους Ολυμπιονίκες, τόνισε: «Οι πόρτες της πόλης μας είναι ανοιχτές για τους Ολυμπιονίκες, είστε Εθνικά σύμβολα, σας περιμένουμε για να δώσετε έμπνευση σε όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, αλλά και τους δημότες μας».

Η οικοδεσπότης πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου αναφέρθηκε στο ιστορικό της συνεργασίας της κοινότητας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τις συγκεκριμένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της, δήλωσε: «Ο στόχος του Συλλόγου μας είναι η προαγωγή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας. Η πόλη σας είναι από τις ομορφότερες της χώρας που αναδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ. Είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την κοινότητα του Παλαιού Ψυχικού σε κοινές δράσεις που σκοπεύουν να αποτελέσουν πρότυπο για μελλοντικές μας δράσεις στις περιοχές ανά την Ελλάδα».

Παρέστησαν ακόμη η Αργυρή Ολυμπιονίκης του Άλματος εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη, η χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη, οι Ολυμπιονίκες του μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου και Εβίνα Μάλτση, η ολυμπιονίκης του τριπλούν Όλγα Βασδέκη, η μοναδική Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του Τζούντο Μαρία Καραγιαννοπούλου και η Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Νέρι Νιαγκουάρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι συνδετικός κρίκος των δύο οργανισμών ως προς την προσέγγιση και τον συντονισμό των δράσεων, ο Ψυχικιώτης υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Ιωάννης Σταθόπουλος.