Aκολουθήστε μας

Αποτελέσματα Εκλογών Κυριακής 8 Οκτωβρίου: Ευχαριστήρια Επιστολή Φαίνης Χατζηαθανασιάδου 

Η ΠΡΑΞΗ ξεκίνησε το ταξίδι διεκδίκησης της δημαρχίας πριν ακριβώς 10 μήνες με μοναδικό της στόχο την προσφορά και τη δημιουργία ενός βιώσιμου και φιλικού προς όλους μας Δήμου.

Η ομάδα μου, οι άνθρωποι που συστρατεύθηκαν δίπλα μου, όλοι ενεργοί πολίτες, καθαροί άνθρωποι και ξεχωριστοί επαγγελματίες ο κάθε ένας τους στον τομέα του, και εγώ προσωπικά, πορευθήκαμε καθόλη την προεκλογική περίοδο με ήθος, αξιοπρέπεια, με επιχειρήματα και με σημαία μας την αλήθεια, αλλά και με κανόνες πολιτικού ήθους προς τους αντιπάλους μας.
Δημιουργήσαμε μαζί με όλους εσάς ένα πρόγραμμα που πιστεύουμε βαθιά πως θα αλλάξει το Δήμο μας και θα τον καταστήσει ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της επόμενης απαιτητικής 5ετίας.
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι πολίτες του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού μας τίμησαν δίνοντας μας το σημαντικό ποσοστό του 17,57% συγκεντρωτικά, ενώ μας κατέταξαν δεύτερη δύναμη στο Ψυχικό με ποσοστό 26,92 και στη Φιλοθέη με ποσοστό 20,07, ενώ στο Νέο Ψυχικό το ποσοστό μας ήταν το χαμηλότερο όλων 7,11.

Πετύχαμε λοιπόν το ποσοστό των 17,57 μονάδων, το οποίο προήλθε αποκλειστικά και μόνο από τις δικιές μας δυνάμεις γιατί δεν ενισχυθήκαμε από συνασπισμούς πρώην δημοτικών παρατάξεων.

Αποκλειστική δύναμη μας η μεγάλη αγάπη σας, και η εμπιστοσύνη σας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους πίστεψαν στο καθαρό όραμά μας, όσες και όσους εμπιστευθήκαν την ΠΡΑΞΗ!
Προσωπικά, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω την ΠΡΑΞΗ όχι για την ίδια την καρέκλα της δημαρχίας.
Πήρα την απόφαση αυτή με γνώμονα να κάνω πράξη όλα αυτά που θεωρώ και πιστεύω πως χρειάζεται ο Δήμος μας για να ξεχωρίσει και για να νιώθουμε περήφανοι που ζούμε εδώ!
Το αποτέλεσμα δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών είναι ελπιδοφόρο γιατί η ΠΡΑΞΗ είτε με 2 είτε με 3 δημοτικούς συμβούλους, -κάτι που θα κριθεί από τη δεύτερη Κυριακή- από την 1η Ιανουαρίου 2024, θα είναι η φωνή που θα διεκδικεί τα συμφέροντα όλων των δημοτών και θα συνεργαστεί για το κοινό καλό όλων μας, αποτελώντας μια δύναμη σύνθεσης.