Aκολουθήστε μας

Αποκτά κανάλι στο You Tube η Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού

Την απόφαση να αποκτήσει κανάλι στο Tube έλαβε κατά πλειοψηφία το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022.

Σκοπός της συγκεκριμένης απόφασης είναι να μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου οι συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνει και φιλοξενεί.

Κατά την εισήγηση της η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεδομένου της δημοσιότητας των συνεδριάσεων, εισηγούμαι να δημιουργηθεί στο you tube κανάλι της Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού, ώστε να μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου και ο κάθε πολίτης να μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όπου και αν βρίσκεται, όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του».

Στη συνέχεια η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου επισήμανε: «Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε τη διαφάνεια καθώς και τη δυνατότητα κάθε πολίτη να ενημερώνεται άμεσα για όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου, παρέχουμε πλήρη πληροφόρηση για τα κάθε είδους προβλήματα της Δημοτικής μας Κοινότητας καθώς και για τη δραστηριότητα του Κοινοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με την αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων αυτών».

Μάλιστα η πρόεδρος πρόσθεσε ότι η παραπάνω ενέργεια απαιτεί τεχνική υποστήριξη και ότι η Κοινότητα Ψυχικού θα απευθυνθεί σε εθελοντές για την υποστήριξη του, εφόσον η Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού δεν διαθέτει οικονομικούς πόρους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η κοινοτική σύμβουλος Μαρία-Αλεξάνδρα Μαλάμη διαφώνησε διότι όπως τόνισε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψυχικού το κανάλι you tube του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού εφόσον παραχωρηθεί η πρόσβαση.