Aκολουθήστε μας

Παρουσία στην κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Το σωματείο εργαζομένων του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού έκοψε την καθιερωμένη παραδοσιακή βασιλόπιτα, παρουσία αιρετών, με πρωτοβουλία του προέδρου Γεώργιος Λίτσος.

Τον ευχαρίστησα για την πρόσκληση και τον διαβεβαίωσα ότι θα είμαι δίπλα τους τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και ως επικεφαλής της ελλάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω με πολλούς από τους εργαζόμενους και να ανταλλάξουμε διάφορες σκέψεις.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνα, ευχήθηκα στους εργαζόμενους τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Τους ευχαρίστησα εκ μέρους των δημοτών γιατί επισήμανα ότι εκείνοι είναι οι στυλοβάτες του δήμου, ενώ οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, μειωμένο προσωπικό και ελλιπή τεχνολογικά εργαλεία-βοηθήματα-εξειδικευμένα μηχανήματα, ανταπεξέρχονται στα καθήκοντα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Δεσμεύθηκα ότι θα είμαι μαζί τους στα αιτήματα τους και θα διεκδικώ για εκείνους καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Γνώρισα και τη Σταματία Τσουμέα, εκπρόσωπο του ΔΣ του ΠΟΕ-ΟΤΑ, που στον χαιρετισμό της μίλησε με γνήσιο αγωνιστικό πνεύμα, αποφασιστικότητα και διέκρινα στο πρόσωπο της μια δυναμική γυναίκα που γνωρίζει να διεκδικεί για το καλό των εργαζόμενων του κλάδου της, με αληθινά αισθήματα αλληλεγγύης.